Scrub Daddy Original Spons (per 12 stuks)

Scrub Daddy Original Spons (per 12 stuks)

Toiletpapier – 8 rollen

Toiletpapier – 8 rollen

Scrub Mommy Original Spons (per 12 stuks)

Scrub Mommy Original is een schoonmaakspons gemaakt van FlexTexture en ResoFoam. Een exclusief materiaal dat van textuur verandert op basis van de temperatuur van het water. Stevig in koud water om hard te schrobben, zacht in warm water om licht te reinigen. De spons is ergonomisch, krast niet, spoelt vuilvrij en is tot wel 8 weken bestand tegen geurtjes, ideaal voor professioneel gebruik!

€ 3,13
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
doos 12 stuks 03240002 (8053)
DOOS
12 stuks
16 DOZEN
192 stuks
32 DOZEN
384 stuks
Scrub Mommy Original Spons (per 12 stuks) is te bestellen in veelvoud van 12

Scrub Mommy Original is een schoonmaakspons gemaakt van FlexTexture en ResoFoam. Een exclusief materiaal dat van textuur verandert op basis van de temperatuur van het water. Stevig in koud water om hard te schrobben, zacht in warm water om licht te reinigen. De zachte ResoFoam-zijde absorbeert maar liefst 6 keer meer dan conventionele sponzen, terwijl de schuimopwekkende kenmerken zorgen voor een weelderig schuim met minimale zeep. De ogen grijpen uw vingers stevig vast en de mond reinigt beide zijden van keukengerei. Daarnaast zorgt zijn ronde vorm ervoor dat u in staat bent om tegelijkertijd de zijkanten en de bodem van bijvoorbeeld glazen schoon te maken. Deze veelzijdige spons spoelt moeiteloos vuil weg, is krasvrij, weerstaat onaangename geurtjes tot wel 8 weken lang en reinigt effectief met slechts water.

Bekijk ook onze Scrub Daddy Original Spons. (per 12 stuks)

REINIGING:

Om de Scrub Mommy Original Spons te reinigeren plaats u deze op het bovenste rek van uw vaatwasser of maakt u hem vochtig en legt u hem gedurende 1 minuut in de magnetron.