Dasty oplossingen

Dasty superontvetter

Over het product

Dasty Ontvetter Classic is een schoonmaakmiddel voor harde oppervlakken met een krachtige ontvettende werking. Heeft als voordeel dat het voor vele toepassingen gebruikt kan worden. Dasty Ontvetter Classic bevat een speciale grondstof waarvan Dasty een Europese exclusiviteit heeft. Bevat geen oplosmiddelen. Z’n werking baseert zicht op een mengsel van oppervlakteactieve stoffen dat bijzonder effectief is op de moeilijkst te verwijderen soorten vuil zoals natuurlijke en minerale vetten, stofdeeltjes en andere verontreinigende stoffen die van buiten komen.


Waar en hoe te gebruiken

Dasty Ontvetter Classic is het ideale product voor de schoonmaak van zeer vervuilde oppervlakken zowel voor binnen als buiten. Ideaal voor minerale soorten vuil (verbrande olie, fijnstof etc.) en op de meest uiteenlopende typen oppervlakken (rolluiken, plastic of metalen tuinmeubels, grills, motoren, vlekken op stoffen, kunstplanten etc.) en tevens als vlekkenverwijderaar op kragen en manchetten voor de normale was. Niet te gebruiken op materialen samengesteld uit polycarbonaten (doorzichtig plastic [Plexiglas], zoals vizier van helm, koplampen auto/motor, douchecabines etc.). Het product moet direct op het oppervlak gespoten worden en als het vuil hardnekkig is 4-5 min. laten inwerken en dan naspoelen.

N.B. Voor gekleurde oppervlakken of stoffen dient u, om onverwachte verkleuringen te voorkomen, het materiaal eerst op kleurechtheid te testen op een niet zichtbare plek voordat u het product op het gehele oppervlak gebruikt.

Over het product

Dasty Ontvetter Professional is een hoog geconcentreerd schoonmaakmiddel speciaal ontworpen voor de professionele sector en is geschikt voor het ontvetten binnen technisch/mechanisch bereik. Dasty Ontvetter Professional bevat een speciale grondstof waarvan Dasty een Europese exclusiviteit heeft. Bevat geen oplosmiddelen. De werking is gebaseerd op een mengsel van oppervlakte-actieve stoffen dat bijzonder effectief is op de moeilijkst te verwijderen soorten vuil zoals natuurlijke en minerale vetten, fijnstof en andere verontreinigende stoffen die van buiten komen, specifiek voor de technische sector.


Waar en hoe te gebruiken

Dasty Ontvetter Professional is het ideale product voor de schoonmaak van: werktuigmachines, mechanische gereedschappen, velgen en motorische onderdelen van auto, motorfiets en vrachtwagen, kettingen van fietsen, motorfietsen en kettingzagen, vrachtwagenzeilen, buitenkanten campers en caravans, boten, insectenresten op alle oppervlakken, sportschoenen, zwembadranden, plastic meubilair voor buiten, motoren en mechanismen van model vlieg- en vaartuigen, industriële filters. Niet te gebruiken op materialen samengesteld uit polycarbonaten (doorzichtig plastic [Plexiglas], zoals vizier van helm, koplampen auto/motor, douchecabines etc.) Het product moet direct op het oppervlak gespoten worden en als het vuil hardnekkig is 4-5 min. laten inwerken en dan naspoelen of het te reinigen object onderdompelen in een verdunde oplossing (indien heel vuil ook onverdund) voor enkele minuten (de tijd hangt af van het type materiaal en de hoeveelheid te verwijderen vuil) en dan naspoelen onder stromend water.

N.B.Voor gekleurde oppervlakken of stoffen dient u, om onverwachte verkleuringen te voorkomen, het materiaal eerst op kleurechtheid te testen op een niet zichtbare plek voordat u het product op het gehele oppervlak gebruikt.

Dasty Ontvetter Professional

Dasty Colorblock Doekjes

Over het product

Dasty Colorblock 24 doekjes is een product voor de gekleurde was, dat het samen wassen van gemixte kleuren mogelijk maakt. Voorkomt de overloop van kleuren van het ene naar het andere kledingstuk tijdens het wassen.


Eigenschappen

De exclusieve vezel van het Dasty Colorblock doekje zorgt ervoor dat de kleuren die het wasgoed tijdens het was proces afgeeft, opgenomen worden voordat ze terechtkomen op de andere kledingstukken. (bekijk de video)


Waar en hoe te gebruiken

Leg een Dasty Colorblock doekje onder in de machine voor een halve trommel, 2 doekjes voor een volle trommel. Vervolgens het wasgoed erbij doen, het wasmiddel toevoegen en ga verder met het wassen. Aan het eind van het was proces kunt u het doekje bij uw papierafval doen, want het product is biologisch afbreekbaar. Voor wasgoed met een groot oppervlak, rood of donker gekleurd, is het noodzakelijk een groter aantal doekjes te gebruiken.

Over het product

Dasty Vlekkenverwijderaar is een product op basis van oppervlakte-actieve stoffen en enzymen, gemaakt voor de behandeling van vlekken op textiel voor het wassen in de wasmachine. Het is vooral effectief op vetvlekken, terwijl voor de oxideerbare vlekken (thee, gras, rode wijn, koffie) andere typen, op zuurstof gebaseerde, producten de voorkeur hebben.

Dasty Vlekkenverwijderaar

Dasty Super Cleaner

Over het product

Verwijdert vochtplekken van muren en voegen.

Over het product

Dasty Badkamerreiniger Professional is een nieuw reinigingsmiddel met een hoog parfumerend vermogen. De speciale formule zorgt voor reiniging en glans van de oppervlakken en is tevens geschikt voor gebruik op marmer. Dasty Badkamerreiniger Professional is geen kalkoplosser, maar een reinigingsmiddel. De formule is ontwikkeld met een alkalische en niet-zure pH waarde in tegenstelling tot de meeste badkamerreinigers. Het is dus minder effectief tegen kalkaanslag (voor verwijdering hiervan zijn meer specifieke producten verkrijgbaar zoals bijvoorbeeld Dasty Antikalk), maar heeft het voordeel dat het ook kan worden gebruikt op gevoelige marmeren oppervlakken. Dit maakt het tot een uniek product.


Eigenschappen

Speciale formule met alkalische pH waarde (ook op marmer te gebruiken). Laat geen strepen na. Lang aanhoudende prettige geur. Hygiënische werking. Het gebruik in openbare ruimtes geeft de bezoeker het idee van een schone en aangenaam geurende ruimte.


Waar en hoe te gebruiken

Dasty Badkamerreiniger Professional is ideaal voor alle oppervlakken van badkamers en sanitair. Direct op het oppervlak spuiten en met een vochtige doek of spons afnemen, dan naspoelen.

Dasty Badkamerreiniger Professional

Dasty Ruiten & Oppervlakken Professional

Over het product

Dasty Ruiten & Oppervlakken Professional is een reinigingsmiddel voor ruiten met een langdurig geparfumeerde en verfrissende werking. Kan tevens gebruikt worden op alle afwasbare oppervlakken. Dasty Ruiten & Oppervlakken Professional bevat een hoge concentratie van oplosmiddelen en parfum, welke eigenschappen het product doen onderscheiden van andere normale ruitenreinigers op de markt.


Eigenschappen

Krachtige formule met lang aanhoudende parfum. Laat geen kringen achter. Het gebruik in openbare ruimtes geeft de bezoeker het idee van een schone en aangenaam geurende ruimte.


Waar en hoe te gebruiken

Dasty Ruiten & Oppervlakken Professional is ideaal voor ruiten, spiegels, glazen tafels, voorwerpen van glas en kristal, autoruiten, binnen- en buitenkant van liften en alle andere afwasbare oppervlakken. Het product dient direct op het oppervlak te worden gespoten en niet te worden nagespoeld

Over het product

Dasty RVS Professional, ontwikkeld voor professioneel gebruik, is een revolutionair en innovatief product bedoeld om de reinigingstijd te verminderen en het beste resultaat op grote roestvrij stalen oppervlakken te verkrijgen. Dasty RVS Professional heeft een specifieke formule die een speciaal mengsel van grondstoffen bevat, welke naast het ontvetten van het oppervlak ook het verwijderen mogelijk maakt van de karakteristieke oxide dat het staal donker en dof maakt.


Waar en hoe te gebruiken

Ideaal voor grote oppervlakken zoals: afzuigkappen, koelkasten, spoelbakken, werkbladen, kranen, aanrechten, liften en alle roestvrij stalen coatings. Spuit bij gewone reiniging rechtstreeks en gelijkmatig op het oppervlak, wrijf erover met absorberend keukenpapier of een droge doek (microvezel is uitstekend, niet naspoelen met water of afnemen met vochtige doek) tot het volledig droog is. Herhaal het proces bij vet, hardnekkig vuil of kringen. Het is niet raadzaam om het product over het gehele oppervlak te spuiten, maar om per kleine delen te werk te gaan, aangezien er zich kringen kunnen vormen als het product opdroogt zonder erover gewreven te hebben.

N.B. Vanwege zijn specifieke formule kan Dasty RVS Professional ook gebruikt worden op douchecabines. Zonder naspoelen kunnen kleine kalkresten die het water achterlaat verwijderd worden en blijven er geen kringen over.

Dasty RVS Professional

Dasty Spoelglans

Over het product

Dasty Spoelglans voorkomt de vorming van kringen tijdens het drogen, het maakt uw vaat sprankelend schoon en glanzend.


Eigenschappen

Aanbeveling: Sluit na elk gebruik. Vul het reservoir regelmatig.

Over het product

Dasty Afwas Super Ontvettend is een krachtig reinigingsmiddel voor borden, bestek en elk ander vuil voorwerp, ontvet grondig, ook in koud water. Verwijdert verbrande resten en aanslag en laat een aangename geur achter. Dasty Afwas Super Ontvettend zorgt voor het loslaten en het oplossen van vettig vuil dat makkelijk afgespoeld kan worden. Door een neutrale pH waarde is het product zacht voor de huid. De gebruikte oppervlakte-actieve stoffen zorgen voor de vorming van een compacte en aanhoudende schuim, ook bij sterke verdunningen.


Waar en hoe te gebruiken

Dasty Afwas Super Ontvettend is een ideaal product voor het wassen van de vaat, keukengerei, speelgoed etc. Tevens, dankzij de zeer delicate formule, kan het ook gebruikt worden voor het wassen van handen met hardnekkig vuil erop. Gebruik de aanbevolen dosis voor het wassen van borden, bestek, pannen of andere objecten (niet geschikt voor de vaatwasser). N.B. In geval van hardnekkig of aangekoekt vet op borden of pannen, gebruik Dasty Ontvetter Classic; spuit het product op het oppervlak en laat het minstens 5/10 min. inwerken.

Dasty Afwas super ontvettend

Dasty Super Antikalk

Over het product

Dasty Super Antikalk is een zuur reinigingsmiddel specifiek voor het verwijderen van kalkaanslag, roest of zeepresten. Dasty Super Antikalk is geen ontvetter, maar een doeltreffend anti-kalk product met het voordeel van de sproeikop.


Eigenschappen

Werkt krachtig op kalkaanslag, roest of zeepresten. Praktisch dankzij de sproeikop.


Waar en hoe te gebruiken

Dasty Super Antikalk is ideaal voor: sanitair, badkuip, douche, keramiek, kranen, verchroomde oppervlakken en voegen van tegels met kalkaanslag. Spuit direct op het oppervlak, laat enkele minuten inwerken, spoel dan grondig na met water met behulp van een spons. Gebruik Dasty Badkamer Reiniger Professional voor de dagelijkse schoonmaak. Voor het specifiek schoonmaken van de douchecabine kan Dasty RVS Professional gebruikt worden. Zonder naspoelen kunnen kleine kalkresten die het water achterlaat verwijderd worden en blijven er geen kringen over.

Over het product

Dasty Gel Hout en Laminaat is een geconcentreerd reinigingsmiddel specifiek voor het reinigen van hardhouten en laminaat vloeren, met een zachte en aangename geur.


Eigenschappen

Dasty Gel Hout en Laminaat zorgt voor vlekkeloos schone en hygiënische vloer, terwijl de oorspronkelijke glans behouden blijft. Bij gebruik in openbare ruimtes geeft het de bezoekers een extra schoonmaakgevoel.


Waar en hoe te gebruiken

Verdun 3 doppen Dasty Gel Hout en Laminaat in 5 liter water..

Breng het met een doek op het oppervlak aan.

Niet puur gebruiken.

Test voor het eerste gebruik het product op een niet zichtbare plek.

Dasty Gel Hout en Laminaat is tevens geschikt voor het reinigen van deuren, omlijstingen, luiken, trappen en plinten van hout.

Dasty Gel Hout en Laminaat

Dasty Gel Allesreiniger

Over het product

Dasty Gel Allesreiniger is een hoog geconcentreerd product ontwikkeld voor professioneel gebruik. Geschikt voor het schoonmaken van alle afwasbare oppervlakken en voor een regelmatige, veilige en snelle reiniging van alle soorten vloeren.


Eigenschappen

Het is een geconcentreerd reinigingsmiddel, met een frisse en aangename geur in drie varianten. Herstelt de oorspronkelijke glans van de vloer. Speciaal ontwikkeld voor regelmatige reiniging. Bij gebruik in openbare ruimtes geeft het de bezoekers een extra schoonmaakgevoel.


Waar en hoe te gebruiken

Dasty Gel Allesreiniger kan gebruikt worden op vrijwel alle soorten vloeren: tegels, linoleum en synthetische vloeren (met uitzondering van hout en poreuze vloeren). Onverdund te gebruiken voor hardnekkig vuil door het product direct op het te behandelen oppervlak te gieten. Verdund te gebruiken voor het dagelijkse onderhoud. Bij verdund gebruik is naspoelen niet noodzakelijk. Voor het reinigen van zeer vuile vloeren zoals terrassen of die van schuren, kelders etc. gebruik dan Dasty Ontvetter Classic in navul formaat. Voor vloeren van garages of werkplaatsen met olievlekken raden wij Dasty Ontvetter Professional aan.

Over het product

Dasty WC Gel Parfumerend verwijdert onaangename geuren van de WC en parfumeert de gehele ruimte voor een lange tijd. Dankzij de innovatieve formule reinigt het hygiënisch tot onder de rand.


Waar en hoe te gebruiken

Gebruik: Breng Dasty WC Gel Parfumerend ruim aan onder de rand en op de wanden van de WC. Laat het product gedurende een uur inwerken voor optimale reiniging en een aangename geur in de gehele ruimte.

Dasty WC Gel Parfumerend