Dasty RVS Professional (per 12 stuks)

Dasty RVS Professional (per 12 stuks)

Dasty Super Antikalk (per 12 stuks)

Dasty Super Antikalk (per 12 stuks)

Dasty Clean & Safe Hygiene Keuken en Badkamer (per 12 stuks)

700 ml e.

Dasty Grondige Hygiëne voor keuken & badkamer is een geconcentreerd schoonmaakmiddel specifiek voor het grondig reinigen van harde oppervlakken in de keuken en badkamer.

Bekijk hier ons gehele Clean & Safe assortiment.

€ 2,47
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
doos 12 stuks 00250327 (8022)
DOOS
12 stuks
16 DOZEN
192 stuks
32 DOZEN
384 stuks
Dasty Clean & Safe Hygiene Keuken en Badkamer (per 12 stuks) is te bestellen in veelvoud van 12

Dasty Clean & Safe Hygiene Keuken en Badkamer (700ml) is een geconcentreerde reiniger specifiek voor de hygiënische reiniging van keukens en badkamers. Dankzij de formule die de doeltreffendheid van het bleekmiddel versterkt garandeert het een veilige reiniging van harde oppervlakken én is het ook nog effectief tegen nare geurtjes. Effectief voor de reiniging van de spoelbak, ijskast, tegels, badkuip, wc, douchevloer en alle oppervlakken die een grondige reiniging vereisen. Verwijdert ook aanslag van tuinmeubelen en is effectief voor het reinigen van vuilnisbakken en alle omgevingen waar slechte geuren kunnen voorkomen, ideaal voor professioneel gebruik.

GEVAAR:
Bevat: SODIUM HYPOCHLORITE en SODIUM HYDROXIDE. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Veroorzaakt huidirritatie. Kan bijtend zijn voor metalen. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen en oogbescherming.
BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water wassen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. Let op! Niet in combinatie met andere producten gebruiken. Er kunnen gevaarlijke gassen (chloor) vrijkomen. Inhoud/verpakking afvoeren in overeenstemming met de lokale regelgeving.

GEBRUIK:
Spuit het product vanaf ongeveer 20 cm op het oppervlak dat moet worden gereinigd en veeg na met een vochtige doek of spons. Laat het product een paar minuten intrekken in het geval van hardnekkig vuil of aanhoudende nare luchtjes. Voor plastic materialen spuiten op een doek en op deze manier reinigen. Deze fles bevat 600 ml.

N.B. Het product bevat chloor en kan textiel bleken. Voor gevoelige materialen test het product op een niet-zichtbare plek. Niet gebruiken op tapijten, kleding, meubelstoffen, gelakte oppervlakken en behang. Onmiddellijk spoelen na het gebruik op metalen oppervlakken. Niet gebruiken op hete oppervlakken, aluminium en natuurlijk hout.

UFI:
CFJ4-C7CU-900C-DJ1D

 

Mocht u vragen hebben over een product of het veiligheidsblad willen aanvragen, dan kunt u mailen naar info@wibra.nl.