Dasty Ontvetter Classic navul-verpakking (per 12 stuks)

Dasty Ontvetter Classic navul-verpakking (per 12 stuks)

Dasty Ruiten & Oppervlakken Professional Groen (per 12 stuks)

Dasty Ruiten & Oppervlakken Professional Groen (per 12 stuks)

Dasty Ontvetter Classic 5 liter (per 2 stuks)

5 l e.

Dasty Ontvetter Classic is een schoonmaakmiddel voor harde oppervlakken met een krachtige ontvettende werking. Heeft als voordeel dat het voor vele toepassingen gebruikt kan worden.

Bekijk ook onze Dasty onvetter classic met sproeikop.

Bekijk ook onze Dasty ontvetter classic navul-verpakking.

 

€ 9,91
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
doos 2 stuks 00250230 (8001)
DOOS
2 stuks
36 DOZEN
72 stuks
72 DOZEN
144 stuks
Dasty Ontvetter Classic 5 liter (per 2 stuks) is te bestellen in veelvoud van 2

Dasty Ontvetter Classic is een schoonmaakmiddel voor harde oppervlakken met een krachtige ontvettende werking. Heeft als voordeel dat het voor vele toepassingen gebruikt kan worden. Dasty Ontvetter Classic bevat een speciale grondstof waarvan Dasty een Europese exclusiviteit heeft. Bevat geen oplosmiddelen. Z’n werking baseert zicht op een mengsel van oppervlakteactieve stoffen dat bijzonder effectief is op de moeilijkst te verwijderen soorten vuil zoals natuurlijke en minerale vetten, stofdeeltjes en andere verontreinigende stoffen die van buiten komen.

Dasty Ontvetter Classic is het ideale product voor de schoonmaak van zeer vervuilde oppervlakken zowel voor binnen als buiten. Ideaal voor minerale soorten vuil (verbrande olie, fijnstof etc.) en op de meest uiteenlopende typen oppervlakken (rolluiken, plastic of metalen tuinmeubels, grills, motoren, vlekken op stoffen, kunstplanten etc.) en tevens als vlekkenverwijderaar op kragen en manchetten voor de normale was. Niet te gebruiken op materialen samengesteld uit policarbonaten (doorzichtig plastic [Plexiglas], zoals vizier van helm, koplampen auto/motor, douchecabines etc.) Het product moet direct op het oppervlak gespoten worden en als het vuil hardnekkig is 4-5 min. laten inwerken en dan naspoelen.

N.B. Voor gekleurde oppervlakken of stoffen dient u, om onverwachte verkleuringen te voorkomen, het materiaal eerst op kleurechtheid te testen op een niet zichtbare plek voordat u het product op het gehele oppervlak gebruikt.

Mocht u vragen hebben over een product of het veiligheidsblad willen aanvragen, dan kunt u mailen naar info@wibra.nl.